pàgines i llocs web

Des de fa anys la digitalització ha anat agafant rellevància però en aquests darrers temps s’ha convertit en un imprescindible. Les empreses ja no viuen només al món físic sinó que s’amplien al virtual.
Gaudim de + de 3 anys d’experiència creant llocs web, ens adaptem a les necessitats del client i aportem consells i la nostra visió personal als projectes.
Estem interessats en saber la vostra idea i poder plasmar-la de la millor manera per obtenir un bon resultat.
Creació de llocs web Baesaudiovisual

Què necessites?

Lloc Corporatiu

No importa si necessites una pàgina web o un lloc complet, l'important es estar conectat i mostrar qui ets a tot el món. Troba els clients, no esperis que vinguin.

Botiga Online

Tens una idea de negoci? Ja no necessites una botiga física per poder viure d'allò que t'agrada. I si ja tens un local, qué millor que expandir-te per tot el territori !

Calendari Esdeveniments

Si t'agrada organitzar events la millor manera de captar l'atenció és mostrant un calendari on hi hagi tots els tipus d'esdeveniments que realitzis, classificats i amb opció de reserva.

Lloc de reserves

Allotjaments, càmpings, cases rurals... posa-ho fàcil als teus clients amb un lloc web on puguin veure i realitzar les reserves directament, un sistema de pagament on hi surts tant tu com ells guanyant.

Parlem?

Envia'ns un missatge sense compromís si tens qualsevol dubte
o t'interessa algun dels nostres serveis.

+ INFO

Imatges professionals

T'oferim la possibilitat de realitzar fotografies professionals del teu negoci per donar una bona imatge al teu lloc web. També et poden servir si les necessites per qualsevol altre motiu.

Audiovisuals

Comptem amb un equip tecnològic professional per crear audiovisuals adaptats a les teves necessitats. També t'oferim el servei de dron si vols anar un pas més enllà.

Manteniment web

No es tracta de plasmar la teva idea i deixar-la sola, t'acompanyem per a què segueixis creixent i estiguis al dia amb tots els canvis que suposa el món tecnològic.

Els nostres projectes