POLÍTICA DE PRIVACITAT

En compliment amb la Llei orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals (LOPDGDD), el Reglament (UE) 2016/679 de el Parlament Europeu i de Consell de 27 d’abril de 2016 relatiu a la protecció de dades de les persones físiques (RGPD), la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE o LSSI) i la Llei 34/2002, de l’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la informació i de Comerç Electrònic (LSSI), en aquesta pàgina de baesaudiovisual.com s’explica quina informació personal recull el meu lloc web, amb quina finalitat i quins són els teus drets respecte a això.

1. QUI ÉS EL RESPONSABLE DEL TRACTAMENT DE LES SEVES DADES?

Nom del responsable: ÈRIC BARBERÀ ESCRIBÀ

NIF:47859006-B

Direcció:C/Fullola, nº25, 43519, El Perelló, Tarragona

Telèfon:+34 628 54 03 83

Correu electrònic: eric@baesaudiovisual.com

2. AMB QUINA FINALITAT ES TRACTEN LES SEVES DADES PERSONALS?

ERIC BARBERÀ ESCRIBÀ, propietari del lloc web, tracta les seves dades personals amb les següents finalitats:

  • Realitzar les gestions comercials i administratives necessàries amb els usuaris del lloc web si s’escau
  • Respondre a les consultes i proporcionar informació requerida pel client
  • Notificar canvis de la política de privacitat, avís legal o política de cookies
  • Per realitzar anàlisis de perfils i d’usabilitat si ‘escau

ÈRIC BARBERÀ ESCRIBÀ, no ven, lloga ni cedeix dades de caràcter personal que puguin identificar a l’usuari a tercers sense el consentiment previ.

3. PER QUANT DE TEMPS ES CONSERVEN LES SEVES DADES?

Les dades es conservaran mentre no ens sol·licitiS la seva supressió i en qualsevol cas durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals.

4. QUINA ÉS LA LEGITIMACIÓ PER AL TRACTAMENT DE LES SEVES DADES?

Les bases legals que legitimen el tractament de les seves dades és el consentiment de l’interessat: enviament de comunicacions comercials i atendre les seves consultes.

5. A QUINS DESTINATARIS ES COMUNICARAN LES SEVES DADES?

ÈRIC BARBERÀ ESCRIBÀ no porta a terme cap cessió o comunicació de dades llevat que hi hagi necessitat raonable per complir amb un procediment judicial, obligació legal o prèvia obtenció de l’consentiment de client. Per prestar serveis estrictament necessaris per al desenvolupament de l’activitat, baesaudiovisual.com comparteix dades amb els següents prestadors sota les seves corresponents condicions de privacitat:

Analytics: Google LLC, amb domicili a 1600 Amphitheatre Parkway, 94043, Mountain View (Califòrnia), Estats Units, que presta els serveis de GSuite, consistents en serveis de computació en el núvol i de correu electrònic.
Es pot consultar la política de privacitat i altres aspectes legals d’aquesta companyia en el següent enllaç: https://www.google.com/intl/es/policies/privacy/

Hosting: Webempresa Europa, S.L., amb domicili a C/ Almagro 11 6º 7ª 1 . 28010 Madrid (MADRID), que proporciona els serveis d’allotjament web (hosting) i recollida de dades per formulari de contacte. Es pot consular la seva política de privacitat i altres aspectes legals de la companyia al següent enllaç: https://www.webempresa.com/aviso-legal.html

6. QUINS SÓN ELS TEUS DRETS QUAN FACILITES LES TEVES DADES?

Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si ERIC BARBERÀ ESCRIBÀ està tractant les teves dades personals o no.

Les persones interessades tenen dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessaris per a les finalitats que van ser recollits.

En determinades circumstàncies, els interessats podran sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per a l’exercici o la defensa de reclamacions.

En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats podran oposar-se al tractament de les seves dades. En aquest cas, ERIC BARBERÀ ESCRIBÀ. deixarà de tractar les dades, excepte per motius legítims imperiosos, o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions.

Podràs exercitar materialment els teus drets de la següent forma: Tens dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com la portabilitat de les seves dades, que pot exercir en l’adreça del propietari de la web.

Si has atorgat el teu consentiment per a alguna finalitat concreta, tens dret a retirar el consentiment atorgat a qualsevol moment, sense que això afecti a la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la teva retirada.

En cas que sentis vulnerats els teus drets pel que concerneix la protecció de les seves dades personals, especialment quan no hagis obtingut satisfacció en l’exercici dels teus drets, pot presentar una reclamació davant l’Autoritat de Control en matèria de Protecció de Dades competent a través del seu lloc web: www.agpd.es.

7. COM S’HAN OBTINGUT LES SEVES DADES?

Les dades personals que tracta ERIC BARBERÀ ESCRIBÀ procedeixen del propi interessat a partir de: Formulari de contacte i comentaris als posts.

8. CATEGORIES DE DADES

Les categories de dades que es tracten son:

  • Dades identificatives:
  • Nom i cognoms.
  • Direcció postal.
  • Telèfons.
  • Direcció de correu electrònic.

Categories de dades especials:

No es tracten categories especials de dades personals (es a dir, aquelles dades que revelin l’origen ètnic o racial, les opinions polítiques, les conviccions religioses o filosòfiques, o la afiliació sindical, dades genètiques, dades biomètriques dirigides a identificar de manera unívoca a una persona física, dades relatives a la salut o dades relatives a la vida sexual o l’orientació sexual d’una persona física).

Altres tipus de dades:

No es tracten altres tipus de dades.

No es tracten dades especialment protegides.

9. Navegació

A l’navegar per joanmorci.com es poden recollir dades no identificables, que poden incloure, adreces IP, ubicació geogràfica (aproximadament), un registre de com s’utilitzen els serveis i llocs, i altres dades que no poden ser utilitzats per identificar l’usuari. Entre les dades no identificatives estan també els relacionats als teus hàbits de navegació a través de serveis de tercers. Aquesta web utilitza els següents serveis d’anàlisi de tercers:

  • Google Analytics


Utilitzo aquesta informació per analitzar tendències, administrar el lloc, rastrejar els moviments dels usuaris al voltant de el lloc i per recopilar informació demogràfica sobre la meva base d’usuaris en el seu conjunt.

10. Canvis en la política de privacitat

ÈRIC BARBERÀ ESCRIBÀ es reserva el dret a modificar la present política per adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencials.