Audiovisual casaments

Som conscients de la preocupació perquè aquest dia tot surti rodat. Per aquest motiu, treballem al vostre costat, però sense que la nostra presència trenqui la fluidesa i naturalitat del moment.
Tenim l’avantatge de ser una generació jove amb una gran quantitat de recursos tècnics i tecnològics, però a la vegada també tenim la passió de tota una vida dedicada al món audiovisual.
Havent coordinat la localització i els horaris, en tenim prou per fer de la vosta història d’amor un record per a tota la vida.
vídeo boda tarragona en dron

Què necessites?

Vídeo dia del casament

Sense fer-nos notar, serem en tot moment al vostre costat, des de que us vestiu fins al ball nupcial, captant tots els instants alegres i emotius.

Pre-boda

Un vídeo on vosaltres sou els protagonistes i escolliu l'escenari i l'estil, imatges amb música, entrevistes, etc. Ideal per projectar-lo el dia del casament davant els convidats.

Post-boda

Aprofita els vestits de casats un cop més abans de desar-los per sempre. Sense nervis ni contemplacions, al lloc més rocambolesc que vulgueu i amb tot el temps del món.

Same-Day-Edit

Sabíeu que teniu l'oportunitat de visualitzar un breu vídeo de 2/3 minuts amb imatges exclusives del mateix dia? Acostumem a passar-lo al finalitzar el banquet.

ENTREGA

Tràiler

Resumim el vostre casament en 4 o 5 minuts, una síntesi amb els millors moments.

Pendrive exclusiu

Us farem arribar un pendrive serigrafiat amb els vostres noms amb tot el material audiovisual a l'interior.

Documental

Un vídeo extens d'entre 20 i 30 minuts on trobareu tots els detalls del vostre dia.

Temps

Enllestim la nostra feina amb un màxim de 8 a 10 setmanes. Sabem les ganes i la il·lusió de veure el resultat, per això no us volem fer esperar més del compte.

+ INFO

Packs

Oferim packs de descompte si contracteu un pre/post boda, o ambdós. Aquests vídeos sempre milloren el resultat final perquè tenim més contingut per combinar.

Desplaçament

Acostumem a treballar en bodes de Tarragona, tot i que no tenim cap problema en desplaçar-nos fins on faci falta per un suplement. (+70 km des del Baix Ebre)

Reserva

La planificació és sinònim de perfecció, per aquest motiu cobrem un 30% del pressupost total per reservar la vostra data. La resta de l'import no es cobrarà fins a l'entrega final.

Estil de vídeo (+dron)

Som especialistes en crear històries tendres i plenes de sentiment, és per això que optem per un estil artístic i cinematogràfic. Incloem alguns plans aeris de dron.

Qualitat de vídeo

Enregistrem a qualitat Full HD amb el nostre material tècnic. No obstant, també podem fer-ho amb qualitat 4K per un suplement ecònomic.

Dret de privacitat

Publiquem tots els tràilers de les bodes tant a Vimeo com a aquesta web, sempre i quan tinguem el vostre consentiment.

Reprodueix vídeo

Fes un cop d'ull als vídeos de casaments

Et mostrem tràilers de les diferents bodes de Tarragona.