portada de video de boda same day edit mar i cristian

VÍDEO DE BODA SAME DAY EDIT PER SORPRESA!

VÍDEO DE BODA SAME DAY EDIT PER SORPRESA!

Avui, divendres 2 d’octubre del 2020, hem tingut el plaer de treballar com a regal sorpresa per a la boda de la Mar i Cristian a l’Hotel Ametlla de Mar.

Tot comença fa unes setmanes, quan els amics de Cristian es posen en contacte amb BAES audiovisual amb una idea super innovadora, volen que el seu regal sigui un vídeo de boda editat el mateix dia per passar-lo abans del ball nupcial, i sense que els nuvis ho sàpiguen! 

Ens presentem el 2 d’octubre davant dels nuvis i els colem que som ajudants en pràctiques de les fotògrafes de Repoart. La nostra jornada de gravació acaba a l’aperitiu, però instantàniament comença l’edició. Hem de ser ràpids i eficients perquè només tenim el temps del banquet, tot i que acabem aconseguint-ho i, finalment, després del pastís, engeguem el reproductor per a que la Mar i Cristian s’enduguin una sorpresa inoblidable. La seva primera reacció és una rialla amb un “no pot ser, com ens l’han colat”, i l’última, entre llàgrimes, agraïts pel nostre treball i, sobretot, amb la brillant idea dels seus amics de Roquetes de tota la vida.

Per nosaltres ha sigut una experiència totalment nova, fins ara és el treball més curiós entre els nostres vídeos de boda a Tarragona, però com ja sabeu, ens encanten els reptes!

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *