rallycross calafat baes audiovisual

VÍDEO RALLYCROSS CALAFAT AMB DRON FPV

VÍDEO RALLYCROSS CALAFAT AMB DRON FPV

El llegat del Circuit de Calafat ve de lluny, des de l’any 1974 s’ha anat adaptant als nous temps i aquesta temporada ha estrenat el RallyCross mixt permanent, sent el primer circuit d’aquest tipus a tot l’Estat espanyol. 

La relació empresarial que tenim amb el Grup Calafat ja ve de temps enrere i, una vegada més, han tornat a confiar amb nosaltres per crear els vídeos promocionals d’aquest nou servei que ofereixen. Hem treballat amb els seus allotjaments, els ports nàutics, el restaurant i en la promoció de diferents esdeveniments, però aquesta oportunitat és un repte sense precedents. 

Aprofitant aquesta ocasió especial vam trobar encertat oferir per primera vegada el servei de dron FPV. Actualment hi ha poquíssims pilots a Catalunya que dominin aquest model de dron i puguin treure uns resultats com els que han sortit al vídeo del Circuit de Calafat. Aquestes espectaculars imatges són gràcies a l’experiència del pilot de dron FPV, Sergi Hernández, un noi de només 24 anys i amb un futur, i present, prometedor. 

Per tenir-ho tot controlat abans de les curses, vam concretar a la reunió de preproducció amb tot l’equip els punts exactes on podíem situar-nos per tal de poder treure les millors imatges. A més, ens comuniquen que tindrem l’honor de gravar a l’actual campió del món de RallyX. 

La producció resulta ser un èxit i podem gravar amb el dron FPV, el dron convencional, la càmera i dues GoPro que enganxem al cotxe per aconseguir una perspectiva en primera persona.

Una bona postproducció és essencial perquè tot el treball anterior quedi cohesionat, per aquest motiu, s’ha intetat combinar els quatre tipus de gravació anomenats anteriorment, de manera que impacti a l’espectador i es mantingui una coherència amb l’estructura de les imatges. Quant a la música, vam escollir un tema potent, però sempre respectant el característic so del cotxe elèctric. 

Aquest projecte no acaba amb només aquest vídeo, ni molt menys. Poc a poc anirem actualitzant i mostrant tota la feina que hem anat realitzant. 

Moltes gràcies Grup Calafat per la confiança i, sobretot, per ser els primers a apostar per la gravació amb dron FPV a Tarragona.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *