reportatge corporatiu coperello

VÍDEO CORPORATIU COPERELLO

VÍDEO CORPORATIU COPERELLO

La Cooperativa Agrícola Sant Isidre del Perelló es funda l’any 1957 i gràcies a l’esforç de tots els socis i sòcies s’aconsegueix construir l’edifici que coneixem avui en dia. Com a perellonencs, ens sentim molt orgullosos d’haver pogut crear un reportatge que intenta reflectir la història que uneix a tota una població.

Ja fa un any que “la Cope” ens va donar l’oportunitat de portar les seves xarxes socials. Recentment hem realitzat un vídeo corporatiu i diverses fotografies de tot el procés de la producció de l’oli d’oliva extra verge.

Comencem el projecte corporatiu amb un estudi de preproducció per organitzar les jornades de gravació i planificar com serà l’estil del vídeo. Principalment ens centrem en el treball a les instal·lacions de la cooperativa, tot i que també creiem oportú introduir algunes imatges prèvies per mostrar la gran tasca que fan tots els perellonencs/es durant la recollida de l’oliva. Finalment optem per afegir una veu en off com a fil conductor del procés d’obtenció d’aquest oli tan preuat. Quant a l’edició, la seqüència d’imatges és pausada i pretén donar relleu al so ambient.

Estem molt agraïts a la Cooperativa Agrícola Sant Isidre del Perelló per la gran confiança que ens ha donat al llarg d’aquest any. Com bé hem dit, és un plaer crear vídeos corporatius per a companyies que ens toquen de tan a prop.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *