servicio audiovisual competicion motos circuito

VÍDEO CORPORATIU CIRCUIT CALAFAT

VÍDEO CORPORATIU CIRCUIT CALAFAT

Som una productora jove situada al Perelló, a només 15 km de Calafat. Sempre havíem sentit dir als nostres pares i avis que el Circuit de Calafat va arribar a ser un dels millors d’Espanya a la seva època d’esplendor i s’hi congregaven milers de persones els dies de competició.

Ja fa temps que treballem amb les diferents àrees del Grup Calafat, però finalment ha arribat la que ens feia més il·lusió, el Circuit. Actualment disposen de la pista d’asfalt de 3.250 m, la pista Escola i, recentment, el circuit mixt de RallyCross, l’únic permanent a tota Espanya.

En aquest vídeo corporatiu es mostren els tipus de vehicles que poden competir, l’estat de les instal·lacions, el seu entorn i l’adrenalina que produeix corre en aquest circuit. Hem pogut oferir el servei de dron FPV a Tarragona per primer cop i estem molt satisfets del resultat tenint en compte les circumstàncies. D’altra banda hem realitzat les gravacions audiovisuals amb càmera en mà i el sistema de microfonia adient. Per últim, també hem afegit algunes GoPro en punts estratègics dels vehicles.

circuit calafat any 1974
gravacion gopro tarragona

Per a la postproducció pensem que introduir les fotografies del circuit de fa 30 anys al principi del vídeo és ideal per crear emoció a l’espectador i tenir una perspectiva contextual de la història d’aquest lloc. A continuació anem introduint les nostres imatges gravades en un ordre coherent i afegim els textos corresponents. Un aspecte que també hem treballat molt ha estat el retoc de color i els efectes de so.

Aquest ha sigut un dels nostres últims serveis d’audiovisual a Tarragona del 2020, un any difícil per tothom i que encara dóna més valor a les empreses que han apostat i confiat per nosaltres.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *