video de boda tarragona villa retiro

VÍDEO DE LA FANTÀSTICA BODA CLARA + FRANCESC

VÍDEO DE LA FANTÀSTICA BODA CLARA + FRANCESC

El passat 11 de setembre, el dia Nacional de Catalunya, la Clara i Francesc van celebrar un dels dies més importants de les seves vides i ens van confiar la responsabilitat per immortalitzar tots aquells moments màgics.

La temporada de bodes 2020 ha estat afectada greument per culpa de la Covid-19, anul·lant la majoria de compromisos. Des d’aquí volem donar ànims a totes les persones que treballen en aquest sector i d’igual manera, agrair a totes les parelles, com la Clara i Francesc, que han optat per tirar-ho igualment endavant. És cert que les mesures preventives que s’han de prendre són moltes, però la nostra experiència en aquest casament fa que pensem que es poden continuar celebrant casaments amb total plenitud. L’actitud dels convidats va ser cívica i exemplar, així com el protocol sanitari del restaurant Villa Retiro.

Vídeo casament Clara i Francesc

fotograma del vídeo de boda de francesc i la clara

Aquesta jove parella decideix contactar-nos després de realitzar el vídeo de boda de la Sandra i David del passat 30 de novembre del 2019. Des del primer instant, el tracte amb els nuvis és excel·lent, oberts a qualsevol proposta i adaptant-se a horaris i necessitats. Tant és així, que setmanes abans del casament, realitzem un vídeo de preboda, junt amb el seu fill de dos anys, Pau, per ser projectat el mateix 11 de setembre a l’acabar el banquet.

El dia de l’enllaç, la nostra feina comença de bon matí a l’Ampolla, a casa dels pares de Francesc i, posteriorment, ens desplacem a Deltebre, a la casa on la Clara s’ha fet gran. A la mateixa població se celebra la cerimònia a l’Esglèsia de Sant Miquel, on també aprofiten per batejar el petit Pau. Al voltant de les 14.00, després de llençar kilos i kilos d’arròs, marxem direcció el Restaurant Villa Retiro. Durant l’aperitiu “segrestem” els nuvis una estona per realitzar aquells plans romàntics pels jardins del recinte. I finalment entrem a la sala principal per celebrar el banquet i el ball nupcial.

Quant a la postproducció, entreguem dos vídeos, un de més de 25 minuts per a que la parella pugui entretenir-se a observar tots els detalls, i el que podeu veure a continuació. Aquest vídeo de boda és un breu resum, acompanyat de música i dels emotius discursos que els van dedicar els seus familiars i amics.

Enhorabona, i gràcies un cop més, Clara i Francesc.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *