Famoses muntanyes de Landmannalaugar

VENDA DE QUADRES BAES!

VENDA DE QUADRES BAES!

A partir d’avui obrim la secció de venda de quadres BAES, una magnífica oportunitat per decorar casa teva o fer un bonic regal!

Tenim l’opció d’imprimir sobre materials com el metacrilat o la tela, sempre amb uns acabats d’alta qualitat. Les mides estàndard són 30×20, 40×30, 60×40, 75×50 i 90×60 cm, i si tens qualsevol dubte com ara altres mides o materials, no dubtis en preguntar-nos, sense cap compromís.

Dividim la temàtica de les imatges en dos blocs. El primer està dedicat a fotografies del Perelló i el seu entorn, i volem aprofitar per donar les gràcies a totes aquelles persones que ja han confiat en nosaltres i han optat per aquesta opció.

En segon lloc, mostrem els millors paisatges que hem captat als nostres viatges: Islàndia, Noruega, Itàlia, Irlanda i Menorca. Aquests models estan pensats des de la vessant artística, amb colors vius i imatges impactants.

L’enviament és gratuït a tota la Península Ibèrica en compres superiors a 59 €, en cas contrari costa 9 €, i el temps que tarda en arribar és d’entre 8 i 10 dies un cop s’efectua el pagament.

Un altra possibilitat que t’oferim és que també pots encarregar-nos realitzar una fotografia d’un lloc específic, o bé facilitar-nos directament tu mateix/a la imatge que vols convertir en quadre.

Ens fa molta il·lusió formalitzar el servei de venda de quadres BAES, quan ens feu arribar fotografies de casa vostra amb els quadres que us hem entregat ens sentim realment orgullosos! Us agraïm la confiança i animem a donar una ullada a la secció Quadres BAES del web i realitzar el vostre primer encàrrec!

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *