ESTRENEM NOU LLOC WEB!

ESTRENEM NOU LLOC WEB!

Un any després seguim més il·lusionats que mai, i és gràcies a vosaltres, perquè tot i les dificultats que ha comportat la Covid-19, heu seguit confiant amb BAES audiovisual per convertir les vostres idees en moviment.

Com podeu comprovar, actualitzem el nostre lloc web, amb un aspecte minimalista però eficaç. A través d’ell t’expliquem el que oferim i per què hauríem de començar a treballar junts a partir de ja. I per si encara no t’hem convençut, pots veure els més de 50 projectes realitzats en aquest temps. Com sempre hem fet, continuarem apostant per les últimes tecnologies del mercat per poder oferir un contingut de màxima qualitat. Algunes de les noves incorporacions són les filmacions en 4K i la formació com a pilots de dron FPV, una modalitat revolucionària en les gravacions aèries.

Aquesta secció, anomenada BLOG, l’hem creat per a vosaltres, per tal que ens sentiu més propers. Aquí explicarem els projectes que entreguem, el temps dedicat, la tècnica utilitzada, la localització, la sensació amb els clients, etc. El feedback és essencial, així que deixa’ns un comentari per saber què opines de la nostra actualització de marca!

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *